De motie vraagt de regering om een gezondere, duurzamere en meer plantaardige voedselomgeving in Nederland te creëren. Experts wijzen op de negatieve invloed van de huidige voedselomgeving op voedselkeuzes. Dit betreft vooral de consumptie van ongezonde en niet-duurzame voeding, zelfs bij goed geïnformeerde mensen.
Tijdens de vergaderingen van de Tweede Kamer, in het kader van het onderwerp voedingsbeleid, is een motie ingediend door een lid van de Tweede Kamer, waarin wordt gepleit voor een verbetering van de voedselomgeving in Nederland. De motie wijst erop dat de huidige voedselomgeving gekenmerkt wordt doo...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
2017-2018
Motie van het lid Ouwehand over de voedselomgeving in Nederland gezonder, duurzamer en plantaardiger maken
Tweede Kamer
2
207
Voedingsbeleid
286b3817-0a4c-4352-bfa5-215b77b8c957
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.