Zoek met AI op een nieuwe manier naar belangrijk beleid, ontvang samenvattingen en notificaties. Meer op de hoogte van beleid, in minder tijd.
Probeer voor €1Direct toegang, geen verplichtingen, eerste 2 weken voor €1.
De motie vraagt om vermindering van voedselverspilling in het Restaurantbedrijf van de Tweede Kamer. Momenteel is het verspillingspercentage 12%. Het presidium wordt verzocht om in gesprek te gaan met het Restaurantbedrijf om deze verspilling terug te dringen.
Tijdens het Wetgevingsoverleg op 11 juni 2018 werd een motie gepresenteerd door verschillende leden van de Tweede Kamer, waaronder Ouwehand en anderen. De motie benadrukt de dringende noodzaak om voedselverspilling te reduceren, gezien het huidige verspillingspercentage van 12% in het Restaurantbedr...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
2017-2018
Motie van de leden Ouwehand c.s. over voedselverspilling bij het Restaurantbedrijf
Tweede Kamer
2
13
Raming der voor de Tweede Kamer in 2019 benodigde uitgaven, alsmede aanwijzing en raming van de ontvangsten
ce6663dc-49c7-48a9-9421-f455f2d3767f
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.