Zoek met AI op een nieuwe manier naar belangrijk beleid, ontvang samenvattingen en notificaties. Meer op de hoogte van beleid, in minder tijd.
Probeer voor €1Direct toegang, geen verplichtingen, eerste 2 weken voor €1.
Op 11 juni 2025 heeft lid Dobbe een motie ingediend die vraagt om wettelijke normen voor het verminderen van zout, suiker en vet in voedselproductie. De motie benadrukt de negatieve impact van ongezonde voeding op de volksgezondheid, die jaarlijks duizenden doden veroorzaakt. De voedingsindustrie profiteert momenteel van ongezonde producten, wat de noodzaak voor verandering onderstreept.
Tijdens een plenair debat op 11 juni 2025 heeft lid Dobbe een motie gepresenteerd, gericht op het verbeteren van de volksgezondheid door het verminderen van ongezond eten. De motie stelt dat ongezonde voeding jaarlijks 13.000 overlijdens veroorzaakt en dat 80% van het aanbod in supermarkten uit onge...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
2024-2025
Motie van het lid Dobbe
Tweede Kamer
2
839
Preventief gezondheidsbeleid
b7183bd9-73b6-467a-8a25-e2c5a7771633
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.