ANSES raadt aan geen sojaproducten te serveren vanwege hoge isoflavone-inhoud. Onderzoek naar de gezondheidsimpact van isoflavonen loopt. De EFSA wordt om een reactie gevraagd.
In maart heeft de Franse voedselautoriteit ANSES een zware aanbeveling gedaan tegen het serveren van sojaproducten in bijvoorbeeld kinderdagverblijven en scholen, vanwege de te hoge isoflavone-inhoud. ANSES stelt dat deze isoflavonen schadelijk zijn voor de gezondheid, maar deze claim staat niet in ...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.