Het Akkoord Verbetering Productsamenstelling is ondertekend door diverse organisaties, waaronder het CBL en FNLI. Dit akkoord richt zich op het verbeteren van de productsamenstelling van voedingen en maaltijden, met als doel gezondere keuzes voor consumenten. Een wetenschappelijke adviescommissie zal de voortgang onafhankelijk toetsen.
Het Akkoord Verbetering Productsamenstelling is onlangs ondertekend door de minister en verschillende belangrijke organisaties in de voedingssector, zoals het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI), Koninklijke Horeca Nederland (KHN), en ...
Krijg direct toegang tot 5 uitgebreide samenvattingen per dag. Upgrade naar Premium voor onbeperkte toegang tot alle features!
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
Schippers en bedrijfsleven tekenen akkoord vermindering zout, vet en calorieën - FNLI
//fnli.nl/actueel/schippers-en-bedrijfsleven-tekenen-akkoord-vermindering-zout-vet-en-calorieen
Fnli.nl
Als premium lid krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Dit helpt je om gerelateerde ontwikkelingen en beslissingen te ontdekken.
Probeer nu 2 weken lang alle Premium features uit voor slechts €1! Ontdek de kracht van BeleidsRadar Premium: onbeperkt zoeken, persoonlijke updates over beleidsveranderingen, en experimenteer met onze BeleidsradarGPT assistent. Na de proefperiode betaal je €39 per maand.