In Amsterdam is 52% van de eiwitten dierlijk en 48% plantaardig. De gemeente streeft naar een verschuiving naar 60% plantaardige eiwitten tegen 2030, mede om de milieudruk te verlagen. Dit rapport bespreekt de huidige voedselconsumptie en de milieu-impact in Amsterdam.
De voedselconsumptie in Amsterdam bestaat voor 52% uit dierlijke en 48% uit plantaardige eiwitten, met een stijging van het plantaardige aandeel ten opzichte van het nationale gemiddelde. Om de gezondheid te verbeteren en de milieu-impact van voedselproductie te verlagen, heeft de gemeente als doel ...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
Monitor Rapportage_actielijn_6_def_nieuwe_stijl.docx
6413538
Api.openraadsinformatie.nl
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.