De minister presenteert het voedselbeleid gericht op voedselzekerheid en duurzaamheid. In samenwerking met verschillende partijen worden er maatregelen genomen om voedselverspilling te verminderen en de consumptie van plantaardige eiwitten te stimuleren. Evaluaties en onderzoeken zullen inzicht geven in de voortgang van deze doelen.
In een brief aan de Tweede Kamer schetst de minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur een nieuw voedingsbeleid gericht op voedselzekerheid en duurzaamheid. Het kabinet werkt aan een Nationale Voedselstrategie voor 2025, waarin aandacht is voor de rol van overheid, bedrijfsleven en ...
Krijg direct toegang tot 5 uitgebreide samenvattingen per dag. Upgrade naar Premium voor onbeperkte toegang tot alle features!
Account AanmakenOriginele titel: None
2025D06880
2024-2025
Rapporten monitors en onderzoeken duurzaam voedsel
Tweede Kamer
2
-1
Geen vergelijkbare documenten gevonden