De Europese Commissie heeft regels vastgesteld voor de opslagtemperaturen van visproducten. Bevroren vis moet bij maximaal -18°C worden bewaard, terwijl verse vis rond 0°C moet zijn. De verduidelijking van deze regels heeft geen impactbeoordeling vereisd.
De Europese Commissie heeft in haar regelgeving aangegeven dat bevroren visproducten bij een temperatuur van maximaal -18°C moeten worden opgeslagen, terwijl verse vis bij een temperatuur nabij het smeltpunt van ijs (ongeveer 0°C) moet worden gehouden. Een recentere verordening staat toe dat bevrore...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
eli/dl/doc/E-10-2025-002805-ASW
Even geduld alstublieft
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.