Het RIVM stelt dat er meer afspraken nodig zijn voor de herformulering van levensmiddelen om zout, vet en suiker te verminderen. De levensmiddelenindustrie heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt sinds 2014, maar verdere stappen zijn noodzakelijk en complex. De acceptatie van consumenten speelt een cruciale rol in dit proces.
Het RIVM heeft geconstateerd dat er nog extra stappen moeten worden gezet op het gebied van herformulering van levensmiddelen. Ondanks eerdere afspraken zijn er nog meer mogelijkheden voor productcategorieën waar verbetering nodig is. Sinds 2014 zijn er echter al 30 afspraken gemaakt binnen 22 produ...
Krijg direct toegang tot 5 uitgebreide samenvattingen per dag. Upgrade naar Premium voor onbeperkte toegang tot alle features!
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
Veel inspanningen en resultaten voor verbetering productaanbod en nog meer stappen te zetten - FNLI
//fnli.nl/actueel/veel-inspanningen-en-resultaten-voor-verbetering-productaanbod-en-nog-meer-stappen-te-zetten
Fnli.nl
Als premium lid krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Dit helpt je om gerelateerde ontwikkelingen en beslissingen te ontdekken.
Probeer nu 2 weken lang alle Premium features uit voor slechts €1! Ontdek de kracht van BeleidsRadar Premium: onbeperkt zoeken, persoonlijke updates over beleidsveranderingen, en experimenteer met onze BeleidsradarGPT assistent. Na de proefperiode betaal je €39 per maand.